Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Voortenten / Unico

UNICO VOORTENTEN EN LUIFELS

Vanaf seizoen 2019 zijn wij officieel dealer van Unico voor voortenten en luifels. De voortenten van Unico worden volledig in Nederland ontwikkeld én geproduceerd en staan bekend om de ronde vorm die veel voordelen biedt! Dankzij de boogstok constructie zijn de voortenten en luifels eenvoudig op te zetten, bijzonder stormvast en is de afwatering optimaal! Het drie-punts ventilatie systeem maakt ook tijdens regen het goed ventileren van de voortent mogelijk. De afneembare slikranden of het kuipgrondzeil wat met klittenband aan de tent wordt verbonden maken deze  voortenten tot een unieke comfort ervaring. De hoge afwerkkwaliteit en het gebruik van mooie materialen completeren deze ervaring. Voor seizoen 2019 zijn voortenten van Unico verkrijgbaar in *GXL tot omloop 1.240 cm.

In onze showroom hebben wij vanaf heden opgesteld staan:

Bologna 320 met petluifel en kuipgrondzeil   

Unico Bologna met petluifel

OPZETGEMAK, STORMBESTENDIGHEID EN PERFECTE AFWATERING

De Bologna 320 onderscheidt zich van andere voortenten door het opzetgemak, de stormbestendigheid en de afwatering! U kunt zich voorstellen dat bij tenten met ronde vormen de afwatering optimaal is en waterzakken in het dak tot het verleden behoren! De Bologna serie bestaat uit de snelst opzetbare voortenten uit het assortiment van Unico en is naar wens uit te breiden met een petluifel en/of dakluifel (deluxe)! De dakluifel deluxe is de nieuwste toevoeging aan de collectie en is voorzien van vaste zijwanden met grote ramen. Daarnaast is de dakluifel deluxe voorzien van afneembare slikranden!

DE WANDEN ZIJN EENVOUDIG UIT TE RITSEN

Door dat alle voor- en zijwanden gedeeltelijk of helemaal uit te ritsen zijn, kun je in een mum van tijd een open luifel creëren. De wanden zijn daarnaast voorzien van functionele blinderingen aan de binnenzijde, in plaats van gordijnen. Deze moderne voortent wordt geleverd met afneembare slikranden en wordt afgespannen met duurzame sjorbanden.

 

Turijn 280 met luifel  

Turijn met luifel

Unico breidt dit seizoen haar collectie uit met een voortent die u nog meer comfort biedt bij hoge temperaturen, dankzij het gebruik van 295 gr/m² Lumera acryl tentdoek in zowel de voor- en zijwanden.

NIEUW BIJ UNICO: WANDEN VAN LUMERA ACRYL TENTDOEK!

Het Lumera acryl heeft een ademend vermogen, blijft prachtig van kleur en staat garant voor een lange levensduur. De Turijn voortent is leverbaar in een diepte van 280 en 320 centimeter en is standaard voorzien van gordijnen.

Uiteraard is de Unico Turijn voorzien van de handige Unico snufjes zoals afneembare slikranden en een rits zodat je het serviceluik eenvoudig kunt bereiken. De Unico Turijn 280 en 320 zijn leverbaar in twee fraaie kleurstellingen en kunnen uitgebreid worden met verschillende luifels.

De voortenten van Unico zijn vanaf nu ook uit te breiden met een optioneel kuipgrondzeil! 

Unico kuipgrondzeil

Unico Verona luifel  

Unico Verona Carbon Grey

CARAVANLUIFEL MET PERFECTE AFWATERING

De aërodynamische vorm die ontstaat uit het gebruik van de boogstok, heeft enkele belangrijke voordelen; zo is de afwatering vanzelfsprekend optimaal. Er kan immers geen water op het dak blijven staan! Maar ook het opbouwen wordt positief beïnvloed door de boogstok constructie en is bijzonder eenvoudig, het kan zelfs door één persoon worden gedaan. Daarnaast zorgt de vorm van de Unico Verona voor een zeer stabiel en stormvast geheel.

Ook onze meest verkochte caravanluifel is uiteraard voorzien van de handige afneembare slikranden!

Unico Sienna 400 reisluifel  

Unico Siena reisluifel

Indien je op zoek bent naar een snel op te zetten reisluifel, maar geen genoegen neemt met een cassetteluifel, dan biedt de Unico Siena uitkomst! Deze reisluifel is leverbaar in verschillende breedtes, namelijk 350, 400 en 450 cm. Standaard wordt de Unico Siena geleverd inclusief zijwanden met ramen. Deze zijn echter niet uit te ritsen maar zijn vastgestikt.

Kom langs in onze showroom en wij kunnen u de vele voordelen van de verschillende Unico producten laten zien en ervaren. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij uw ideale buitenverblijf samenstellen.

*GXL maat 1100-1240  betreft de volgende modellen: (houd rekening met een langere levertijd)

  • Bologna 280 & 320;        uitsluitend in de kleurstelling Carbon/Grey
  • Turijn 280 & 320; uitsluitend in de kleurstelling Taupe/Mid Grey
  • Rimin 320; i in de kleurstelling Carbon/Black

Brochure Unico voortenten

Terug naar hoofdpagina voortenten.