Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Voorraad actiemaand!

Voorraad actiemaand bij Caravan- en Kampeercentrum Westland!

Deze maand staat voor vele enthousiaste kampeerders in het teken van de oriëntatie van een nieuw kampeermiddel. voldoet de huidige uitvoering van onze caravan ? Willen we voor komende vakantie een ruimere indeling, twee aparte bedden of juist een compactere tent of caravan? Gaan we een nieuwe caravan bestellen of gaan we voor een scherpe aanbieding uit voorraad of liever een goede occasion.

Of maken we onze caravan/camper/vouwwagen nog completer met een nieuwe voortent of gaan onze huidige tent uitbreiden met een luifel?  Nieuw servies, tafels of stoelen?

Zomaar wat vragen welke langskomen tijdens de voorbereidingen.

Op de voorraadmodellen van Hobby en Fendt van dit seizoen hebben wij extra aantrekkelijke aanbiedingen, zoals het voorjaars-voordeel pakket. Bestaande uit:

-Volautomatische mover

-Lithium accu

-Thule cassetteluifel (of voortent)

– incl. montage en adapters

Van € 3.715,- voor € 1.995,-***

*** (alleen geldig bij aanschaf van nieuwe Fendt en Hobby 2019 caravans uit voorraad, niet i.c.m. andere aanbiedingen!)

Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel of klik hier voor een greep uit onze voorraad nieuwe caravans.

 

Verder geven wij 10% korting op Isabella en Ventura voortenten en op Bolon Regular (Isabella) tenttapijt.

Kom gezellig bij ons langs en loop op uw gemak door onze kampeershop met tal van aanbiedingen. Vraag een van onze medewerkers voor deskundig advies. Tussendoor kunt u even een kopje koffie nuttigen en door onze showroom lopen voor de nieuwste modellen van Hobby en Fendt caravans of in onze occasionhal kijken of er misschien iets passends voor u bij is.

Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen. U ook?