Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Over ons / Historie

Caravan- en Kampeercentrum Westland is 1 juli 2009 ontstaan door overname van Campoworld, vestiging ‘s-Gravenzande.

Wij hebben als doel het voorzien in de behoefte van caravans en kampeerartikelen voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse).

Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen wij u een persoonlijke benadering en advies bieden.
Wat is gebleven vanuit de Campo world periode is het dealerschap van Hobby en Fendt caravans  met daarbij een uitgebreid service centrum bij onze werkplaats aan de Zanddijk. Hier kunt u terecht voor alle garantie werkzaamheden en technisch advies. Tevens is dit de plek voor caravan schade herstel (Focwa caravanschade herstelbedrijf), onderhoud en reparatie van alle merken caravans en campers.

Aan de Woutersweg is de showroom van de Hobby en Fendt caravans en tevens de occasionhal met alle merken occasion caravans. Alle gebruikte caravans worden geleverd met 12 maanden BOVAG garantie (boven 3.500,-). Verder vindt u hier onze uitgebreide kampeerwinkel welke sinds de overname verder is uitgebreid.