Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Over ons / Over ons

 

Uw dealer van Hobby en Fendt caravans voor de regio Den Haag, het Westland en de Zuid-Hollandse eilanden.

Aan de Woutersweg 8 in ‘s-Gravenzande, kunt u in onze showroom terecht voor de verkoop van nieuwe Hobby en Fendt caravans Hier staan de nieuwste modellen van Hobby o.a. de  lichtgewicht On Tour serie, De Luxe en De Luxe Edition, Excellent, Prestige en het topmodel Premium.
Van Fendt caravans: de Saphir uitvoering, de Tendenza nieuwe stijl alsmede de Fendt Bianco Selection en Activ tot en met de Fendt ‘Opal’ als luxe paradepaardje van de nieuwste Fendt lijn.

Voor BOVAG gekeurde jong gebruikte caravans kunt u terecht in de overdekte occasionhal waar onze occasion caravans permanent opgesteld staan. Verder bevindt zich in de showroom onze uitgebreide kampeerwinkel met alle kampeerbenodigdheden, bijzet-en familietenten, kleding, technische onderdelen voor caravan en camper en ‘aardigheden’ voor uw zorgeloze vakantie. Kortom de gezelligste kampeershop van Zuid-Holland met persoonlijke service.
Vanuit de showroom worden ook de activiteiten voor de verhuur van caravans verzorgd.
Showroom geopend dinsdag t/m zaterdag van (winter 15-9 t/m 15-3) 10.00u tot 17.00u, (seizoen 15-3 t/m 15-9) di t/m vr. van 9.00u tot 17.00u en zaterdag van 9.00u tot 17.00u. Klik hier voor de openingstijden van de werkplaats.

Wij hebben als doel het voorzien in de behoefte van caravans  en kampeerartikelen voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse). Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen wij u een persoonlijke benadering en advies bieden.

Wat is gebleven vanuit de Campoworld periode is het dealerschap van Hobby en Fendt Caravans met daarbij een uitgebreid servicecentrum bij onze werkplaats aan de Zanddijk. Hier kunt u terecht voor alle werkzaamheden en technisch advies voor caravan en camper. Tevens is dit de plek voor caravan/camper schade herstel (Focwa caravanschade herstelbedrijf), onderhoud en reparatie van alle merken caravans en kampeerauto’s.

Aan de Woutersweg is de showroom van de Hobby en Fendt caravans en tevens de occasionhal met alle merken occasion caravans.
Alle gebruikte caravans worden geleverd met 12 maanden BOVAG garantie (boven 3.500,-). Verder vindt u hier onze uitgebreide kampeerwinkel welke sinds de overname verder is uitgebreid.