Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Outdoor / Footware

Teva

Het idee van de eerste Teva sandaal dateert uit 1984 en is bedacht door Mark Thatcher een Grand Canyon River Guide die bepaalde ideeën had hoe perfecte waterschoen er uit moest zien. Hiermee had Mark Thatcher de wereldprimeur met de eerste sport sandaal. De eerste paren werden verkocht aan een paar bevriende riviergidsen. Zij waren zo enthousiast over deze nieuwe unieke sandalen met een enkelbandje dat deze in een rap tempo zeer populair werden onder de riviergidsen.

Kwaliteit en Comfort

Al sinds de oprichting van Teva heeft de passie voor outdoor de collectie bepaald. Echter niet alleen deze passie maar je vind ook de drive van Mark Thatcher om kwaliteit en comfort in ieder product terug te laten komen in de hele collectie.

Bij Caravan en kampeercentrum Westland verkopen we dan ook altijd een leuk assortiment slippers en sandalen van dit mooie merk. Zowel voor dames en heren als ook voor kinderen.

Crocs

Ook hebben we weer een leuke collectie Crocs in onze shop. verschillende modellen lichtgewicht Crocs-klompen en slippers.

Crocs zijn bij uitstek geschikt voor op de camping, ze zijn super lichtgewicht en water en vuil bestendig. Ze lopen lekker en zien er bovendien vrolijk en stoer uit!

IMG_6178