Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Slapen / SI mat

SI mat staat voor Self Inflating mat. Door een speciale foam binnenkern ‘loopt’ deze mat bij het openen van het ventiel vanzelf vol. Zodra het ventiel wordt dichtgedraaid is de mat klaar voor gebruik. Door de aparte luchtcellen heeft deze mat ook een grote mate van isolatie en kunt u ook op een koude ondergrond comfortabel slapen.

We verkopen si-matten van de merken Bo-camp, Nomad, Gabbag en Human-comfort.

Om het behoud van uw si-mat te bevorderen adviseren wij u om uw si-mat uitgerold en met open ventiel op te bergen. Op deze manier behoud de vulling het best zijn veerkracht.

De matten zijn in een groot aantal lengte en breedte maten verkrijgbaar en variëren in dikte van 3,5 t/m 10 cm. Tevens verkopen we hoezen waarin een si-mat geschoven kan worden waarin een laag traagschuim zit. Op deze manier creëer je nog meer comfort en warmte.

Soft-foam-cover-65

Human Comfort.

De slaapmatten van Human-comfort onderschrijden zich van de andere merken voornamelijk door de keus aan materialen. Het in de mat gebruikte schuim is van een zeer hoge kwaliteit en is schimmelwerend. Door de hoge kwaliteit van de vulling hebben deze matten een aanzienlijk langere levensduur. Ook de coating van het doek is van belang, bij veel matten wordt een PVC coating gebruikt, de matten van human comfort zijn met TPU gecoat. Dit geeft extra comfort omdat de mat zachter aanvoelt en minder kraakt en zorgt ook voor een langere levensduur.