Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Slapen / Luchtbedden

 Luchtbedden

Wij hebben  luchtbedden van o.a. de merken: Coleman, Campingaz, Human Comfort, Safarica, Bo-camp en Aero-bed.

Een luchtbed is al lang een veel gebruikt kampeer artikel, er is dan ook een grote keuze in luchtbedden verkrijgbaar.

Wij hebben in ons assortiment een opbouw in maat en kwaliteit. Van een traditioneel canvas bed en eenvoudig velours luchtbed tot aan een Aerobed  met ingebouwde pomp die het slaapcomfort van thuis evenaart.

Ook in luchtbedden zit een kwaliteits-verschil, dit zit voornamelijk in het soort en de dikte van het materiaal, hoe dikker het gebruikte materiaal hoe beter de kwaliteit en hoe langer de levensduur. De luchtbedden van Human comfort zijn van het sterke pf-tex materiaal gemaakt en hebben zelfs 5 jaar garantie.

Een nadeel aan een luchtbed is de optrekkende kou vanaf de grond, wij adviseren dan ook om altijd een isolerend matje onder het luchtbed te leggen, daarnaast verkopen wij ook speciale hoezen die om het luchtbed geschoven kunnen worden en waarin tevens een traagschuim laag zit om het comfort nog meer te verhogen. De hoezen kunnen tevens aan elkaar gekoppeld worden om zo een twee-persoons  slaapplek te creëren .

Complete slaapsystemen

Naast de luchtbedden verkopen we ook  zogenoemde slaapsystemen.

LAnita-22-tweede-foto

Human comfort ‘L Anita. Deze combinatie van luchtbed met matrashoes is een zeer comfortabel bed met toch weinig pakvolume. Het luchtbed met geintegreerde pompen is gemaakt van lichtgewicht polyester met een speciale behandeling waardoor het vrijwel niet kraakt. Tevens is het luchtbed extra stabiel door de speciale banenstructuur. De matrashoes met memory foam maakt het geheel tot een compleet bed.

outwell-slaapsysteem-caress-double-30c

Of bijvoorbeeld het Caress slaapsysteem van OutwelDit sublieme slaap systeem brengt de kampeerbeleving naar een geheel nieuwe dimensie. Ontdek een hoger level van luxe en klasse tijdens uw kampeervakantie. Dit alles-in-één systeem is voorzien van een luchtbed, hoeslaken en dekbed. Het hoofdeinde van het  luchtbed kan zelfs nog doodmiddel van de clips omhoog vast gezet worden om heerlijk te kunnen lezen.