Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Campingmeubelen / Tafels

Grote tafels, kleine tafels, lichtgewicht modellen en bijzettertjes, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het, van kleine aluminium tafels met een lamellen rolblad tot stevige ruime tafels, bij caravan centrum Westland hebben we een tafel voor iedereen.

De grootte van de tafel is afhankelijk van het aantal personen dat er aan moet zitten. Maar je bent ook gebonden aan de hoeveelheid ruimte in de tent of voortent. Als je al stoelen hebt, houd dan tevens rekening met de hoogte van de tafel. De stoelen moeten er onder passen.

Afhankelijk van het vervoermiddel waarmee je reist, kan het gewicht een rol spelen. En de afmetingen in ingeklapte toestand. Er zijn ook tafels met een scharnier in het blad, zodat ze minder ruimte in beslag nemen.

Een ander aandachtspunt is de waterbestendigheid, hoewel een camping tafel voor buiten gebruik bedoeld is wil dat niet zeggen dat ze ook altijd waterbestendig zijn. Vraag hierna bij een van onze shop medewerksters.

Picknicktafel
Populair bij gezinnen met kinderen is de picknicktafel. Klapt je ‘m uit, dan komen er tegelijkertijd vier zitjes tevoorschijn. Er is ook een model met losse krukjes beschikbaar. Zeker als speeltafel voor de kinderen is hij ideaal.