Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Campingmeubelen / Stoelen

Geen vakantie zonder goede campingstoelen. Of u nu lichtgewicht en eenvoudig of juist met alle ‘toeters en bellen’ op vakantie gaat; een comfortabele stoel of kruk is onmisbaar. Gelukkig hebben we bij caravan en kampeercentrum stoelen voor iedere soort kampeerder. Oók voor jonge kinderen en zelfs hoge kinderstoelen voor de allerkleinsten.

Campingstoelen van eenvoudig tot zeer luxe

De meest luxe vakantiestoelen zijn volledig verstelbaar en beschikken over ergonomisch gevormde en comfortabel gevoerde zittingen en rugleuningen. Aluminium is ideaal: het maakt stoelen licht en toch sterk. En dankzij textileen doek kan de stoel zonder problemen een regenbui trotseren. Textileen is sterk , weerbestendig en eenvoudig schoon te houden. Voor degene die extra comfort willen hebben we in onze shop ook stoelkussens. Aansluitend hebben we bij de meeste stoelen een bijpassend voetenbankje.
Wie niet veel ruimte heeft in de auto, kan ook kiezen voor een kruk of eenvoudige vouwstoel. Deze stoelen wegen vaak minder dan een standenstoel, kunnen plat worden opgevouwen waardoor ze nauwelijks ruimte innemen en bieden toch voldoende zitcomfort. Voor kinderen is een krukje ideaal. Er zijn ook speciale kinderstoeltjes en – krukjes met leuke vormen en prints

 

We verkopen stoelen van de merken, Crespo, Westfield, Dukdalf, Bo-camp en Lafuma.

Kom langs in onze shop, we helpen u graag om de geschikte stoel voor u te vinden.