Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Campingmeubelen / Relaxstoelen

Voor wie echt wil uitrusten, op de camping maar ook thuis.

Campingstoelen en relaxstoelen lijken qua uiterlijk op elkaar. Het grote verschil zit hem erin dat relaxstoelen (de naam zegt het al) gemaakt zijn om lekker te luieren en te ontspannen. Ze kunnen volledig achterover geklapt worden zodat slapen in een relaxstoel heel goed mogelijk is. Een campingstoel kunt u weliswaar ook naar achteren kantelen, maar hij wordt toch vooral gebruikt om op te kunnen zitten aan de campingtafel. Een relaxstoel is daarvoor niet geschikt.

Stoelen van slijtvast, vormvast en duurzaam materiaal

Relaxstoelen bestaan in het algemeen uit een onderstel van aluminium, staal of carbon en bekleding van batyline of textileen. Voordeel van deze materialen is dat ze een regenbui zonder problemen kunnen trotseren. Bovendien zijn deze materialen slijtvast, vormvast en duurzaam (UV-bestendig!).Ook zijn er relaxstoelen leverbaar met een geposterde bekleding, dit is nog comfortabeler, let bij deze uitvoering wel op het nat worden, dit zal langer duren om weer te drogen.

Presies daarvoor heeft crespo een batyline gepolsterde bekleding ontwikkeld, deze geeft het comfort van een gepolsterde bekleding en het gemak van een batyline bekleding.
Relaxstoelen onderscheiden zich door de ergonomisch gevormde rugleuning die u volledig naar achteren kunt zetten. Stabilisatoren zorgen ervoor dat de stoel in iedere gewenste stand kan blijven staan (traploos). Overigens zijn er ook stoelen die in een bepaalde stand vastklikken; u heeft dan dus minder verstelmogelijkheden dan stoelen die u in ieder gewenste stand met een stabilisator kunt vastzetten. Zeer handig en comfortabel is een (verstelbaar) hoofdkussen.

We verkopen relax stoelen van de merken,  Crespo, Isabella, Bardani, Travellife en Outwell