Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Campingmeubelen / Kastjes

Wie langere tijd op één plek blijft staan, wil niet al te veel inleveren aan comfort. Met een campingkast beschikt u over een handige en lichte opvouwbare kast met planken. In die kast kunt u bijvoorbeeld levensmiddelen, kleding of speelgoed van de kinderen kwijt.

 

Campingkast en campingkeuken

Hoge opbergkasten zijn geschikt als kleding- of voorraadkast. Lagere campingkasten kunt u eenvoudig ombouwen tot een simpele campingkeuken als u er een topblad oplegt. Voor de meeste merken is zo’n los blad verkrijgbaar. In de kast bewaart u dan pannen en andere kookmaterialen en op het topblad kunt u eten bereiden. Een echte mobiele campingkeuken wordt het als u naast de kastjes ook over een kookblad, een windscherm en evt een wastafeltje beschikt. Een volledige campingkeuken heeft vaak ook een speciale plek om een gasfles te stallen. Zeer handig zijn organizers aan de zijkant waar u ‘kookgereedschap’ zoals een schuimspaan, vleesvork of lepels kwijt kunt.

Handig op te bergen en neer te zetten

Voor alle campingkeukens geldt dat ze compact zijn op te vouwen en meestal in een opbergtas passen. Bij een aantal modellen heeft u meerdere legplanken die u soms ook op uw eigen manier kunt indelen (zgn. modulaire systemen). Het topblad van watervast en hittebestendig materiaal maakt het mogelijk om probleemloos te kunnen koken. Verstelbare voetjes aan de onderzijde van de kast maken het makkelijk een campingkast overal stabiel neer te kunnen zetten. Zeer handig is ook als u het kastje met behulp van verstelbare poten hoger en lager kunt zetten. De achterzijde van de campingkeuken is vaak voorzien van mesh zodat een goede ventilatie in de kast mogelijk is.

Bij caravan en kampeercentrum westland vind u campinkasten van de merken, Bo-camp, Crespo, Campart, Defa en Bardani