Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Shop / Shop

In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen met onder andere: stoelen en tafels van bijvoorbeeld de merken Dukdalf, Crespo, Westfield en Lafuma. Slaapzakken, self-inflating matjes en luchtbedden van Campingaz, Coleman, Polydaun en Nomad ; voortenttapijt o.a. Isabella Bolon en Aerotex, alle onderdelen voor uw voortent van

stok tot spanladder, de technische hoek voor onderdelen en elektra, vloeistoffen en onderdelen voor uw Thetford toilet, verleng-en verloopsnoeren, uitgebreide collectie CADAC gasBBQ’s, Campingaz branders, kooktoestellen, grill platen etc. en bijvoorbeeld Mepal Rosti lichtgewicht servies.

Slippers en sandalen (TEVA) en de nieuwe Crocs. Tevens hebben wij op de eerste etage een grote sortering familietenten, bijzettenten en trekkerstenten (o.a. Coleman, Safarica, Outwell, Bardani en Easy camp), dak-en schuifluifels, campingmeubels, stretchers etc.

Kom gerust eens langs om op uw gemak rond te kijken. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Shop team v.l.n.r.: Dolinda, Linda, Ceciel, Marcel en Frank.

Shop team v.l.n.r.: Dolinda, Linda, Ceciel, Marcel en Frank.