Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Hobby en Fendt caravans 2019

Seizoen  2019 van de Hobby en Fendt caravans  is in volle gang. Kom naar onze showroom voor de nieuwste modellen van Hobby en Fendt caravans. Vele modellen kunnen wij aantrekkelijk en uit voorraad leveren.

Kom kijken naar de nieuwste Hobby Prestige 495 UL, met twee aparte bedden en rondzit. Door de uittrekbare lattenbodem met opvulmatras kunt u eenvoudige de 2 aparte bedden ombouwen tot één groot bed van liefst 200x 210 cm. Tevens is deze caravan voorzien van de, 150 ltr. inhoud, hoge koelkast.

 

 

 

 

 

 

De Prestige van Hobby heeft voor 2019 als eerste van de Hobby lijn een geheel nieuwe achterzijde met moderne LED achterlicht-units.

 

 

 

 

 

Hobby Prestige 495 UL 2019

Van Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de ‘Opal’ met stijlvol interieur. De Opal 2019 is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor de Bianco ‘Activ’ en ´Tendenza´  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 495 SFE met keuken dwars geplaatst. Voor Fendt caravans geldt voor 2019 bredere bedden in de indelingen met aparte bedden. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Saphir lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?.

Fendt Bianco 495 SFE 2019

Op de voorraadmodellen van Hobby en Fendt van dit seizoen hebben wij extra aantrekkelijke aanbiedingen, zoals het Jubileum-voordeel pakket I en II *. Bestaande uit:

– Mover compleet (pakket II volautom.)

– Lithium accu (alleen pakket II)

– Thule cassetteluifel 

– incl. montage en adapters

Van € 3.715,- voor € 1.995,-**

*    vraag naar de voorwaarden

** (alleen geldig bij aanschaf van nieuwe Fendt en Hobby 2019 caravans uit voorraad waarop vermeld, niet i.c.m. andere aanbiedingen!)

Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel.

In onze occasionhal staan de speciaal geselecteerde gebruikte caravans in iedere prijsklasse. In deze maand komt er volop nieuwe keuze bij. Nieuwsgierig? Kom langs of klik hier