Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Introductie Hobby en Fendt caravans 2019

De introductie van de Hobby en Fendt caravans voor seizoen  2019 is in volle gang. Kom naar onze showroom voor de nieuwste modellen van Hobby en Fendt caravans. Vele modellen kunnen wij aantrekkelijk en uit voorraad leveren.

Kom kijken naar de nieuwste Hobby 515 UHL, met twee aparte bedden en een hefbed boven de rondzit. Zo hoeft u de rondzit niet om te bouwen naar bed maar trekt u eenvoudig het kant en klare bed omlaag. Daarnaast blijft de mogelijkheid om de rondzit als extra twee-persoons slaapplek om te bouwen zodat u met 6! personen in de caravan kunt slapen.

Hobby De Luxe 515 UHL 2019

Van Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de ‘Opal’ met stijlvol interieur. De Opal 2019 is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor de Bianco ‘Activ’ en ´Tendenza´  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 495 SFE met keuken dwars geplaatst. Voor Fendt caravans geldt voor 2019 bredere bedden in de indelingen met aparte bedden. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Saphir lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?.

Fendt Bianco 495 SFE 2019

Op de voorraadmodellen van Hobby en Fendt van dit seizoen hebben wij extra aantrekkelijke aanbiedingen. Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel.

In onze occasionhal staan de speciaal geselecteerde gebruikte caravans in iedere prijsklasse. In deze maand komt er volop nieuwe keuze bij. Nieuwsgierig? Kom langs of klik hier