Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Hobby en Fendt caravans

Hobby en Fendt caravans.

Ook in deze maand hebben wij volop acties op  Hobby en Fendt caravans 2018.

Na de zeer succesvolle introductie van de nieuwe Hobby en Fendt caravans voor seizoen 2018 hebben wij ook in deze maand aantrekkelijke aanbiedingen. Kom kijken naar de nieuwe Hobby De Luxe, Luxe Edition en de volledig vernieuwde OnTour uitvoeringen. Nu allen voorzien van de nieuwe vergrote deur met standaard plissé hordeur. Wij hebben vele modellen van zowel Hobby als Fendt op voorraad en in bestelling zodat we veelal nog deze zomer kunnen leveren.

20160613_091428

Natuurlijk hebben wij de nieuwe Fendt caravans staan  o.a. de nieuwe Tendenza met  volledig vernieuwd interieur met comfortabele ‘rechte’ hoek in de rondzit.

Ook hebben wij staan de Bianco ‘Selection’ en Bianco ‘Activ’. Waarbij de ‘Activ’ uitvoering zijn voorzien van de moderne Truma combinatie verwarming/warmwater boiler (geldt ook voor Tendenza). Voor Fendt caravans geldt dat alle uitvoeringen  een verhoogd bed hebben met een extra groot en ruim toegankelijk serviceluik.

 

Op de voorraadmodellen van Hobby en Fendt hebben wij  extra aantrekkelijke aanbiedingen. Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel.

klik hier voor onze voorraad

In onze shop bieden wij u ruime keuze en deskundige uitleg. Bij bestelling van een Isabella of  Ventura voortent krijgt u liefst 10% korting . Verder hebben wij in onze shop  o.a. de kampeertenten, diverse stoelen, tafels etc.