Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Hobby / On Tour – lichtgewicht

De On Tour doet zijn naam eer aan: ongecompliceerd vakantie vieren, maar dan wel met alle comfort

De gezinsvriendelijke lichtgewicht
U houdt van eenvoudig en ongecompliceerd reizen? Dan past de De On Tour perfect bij u! De lichtste modellen uit de nieuwe serie met een breedte van slechts 220 cm zijn ook door kleinere auto‘s te trekken.

U kunt heel veel extra meenemen, door de combinatie van gewichtsbesparing en het lichte onderstel. De On Tour is de ideale gezinscaravan. De serie omvat  vier verschillende indelingen waarvan twee met twee éénpersoons bedden, één met vast dwarsbed en zelfs een indeling met een stapelbed en vast bed.

Laag gewicht
Een highlight bij de 2020 modellen is de nieuwe serie On Tour. Hij heeft een nieuw chassis, is smaller en waar het kon is op gewicht bespaard.

Kindvriendelijk

Alle Hobby-caravans zijn dusdanig ontwikkeld, dat ook de opgroeiende kampeergeneratie zich rondom prettig voelt. Daarvoor zorgt onder andere een kinderbedmodel met stapelbed en vast bed in het programma.

LED verlichting
Moderne  LED verlichting. Niet alleen zuinig in gebruik, maar ook nog eens een lange levensduur.

All-inclusive-uitrusting
Elke Hobby heeft het All-Inclusive pakket. Dat omvat onder andere: Winterhoff WS 3000 antislingerkoppeling, luxe ingericht keuken, comfortabele badkamer met modern Thetford toilet, Truma Therme warmwatervoorziening, het BUS gestuurde lichtsysteem en heel veel meer.

Standaard bedieningspaneel
Bij de ingang van alle Hobby caravans is het centrale lichtbedieningspaneel met BUS technologie. Daarmee regelt u bijna alle lichtunits, leest u het niveau van de schoonwatertank af en bedient u de optioneel verkrijgbare cv installatie of vloerverwarmingsmat.

Klik hier voor alle Hobby On Tour modellen 2020

 

Terug naar hoofdpagina Caravan Hobby