Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Hobby / Excellent

Uniek, hoe in onze Excellent slimme ideeën met optimaal comfort zijn verenigd.

Comfortabel en smaakvol
U gaat er graag samen op uit? U heeft een voorliefde voor hoogwaardige materialen en comfort? Stap binnen in de Excellent!

Met zijn tweeën volop genieten, idyllische plekjes ontdekken en je eigen ritme volgen. De Hobby EXCELLENT is de lieveling van velen. Dat komt vast en zeker door zijn comfortabele inrichting en uitrustingsniveau. Kies voor één van de dertien comfortabele indelingen. Geniet van het moderne design, de gezellige en sfeervolle verlichting voor de romantische uurtjes. Geen wonder dat de Hobby EXCELLENT zo populair is. Binnen valt direct het ruimtegevoel op. U heeft de keuze uit indelingen met tweepersoons- of 2 enkele-bedden achterin. In het woongedeelte kunt u kiezen uit een treinzit, hoekbank of rondzit. De badkamers onderscheiden zich door veel daglicht en allerlei handige en praktische bergvakken. Een aantal modellen heeft zelfs een aparte douche (o.a. de nieuwe 540 FU).

 

 

Standaard bedieningspaneel
Bij de ingang van alle Hobby caravans is het centrale lichtbedieningspaneel met BUS technologie. Daarmee regelt u bijna alle lichtunits, leest u het niveau van de schoonwatertank af en bedient u de optioneel verkrijgbare cv installatie of vloerverwarmingsmat.

 

Alle Excellent modellen 2020

Terug naar hoofdpagina Hobby caravans.