Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Hobby / De Luxe

Jong, vrij en flexibel: Zo leven wij en dit gevoel vinden wij terug in onze Hobby!

Modern en praktisch
Voor u moeten de dingen om u heen praktisch zijn en er tegelijk goed uitzien? Dan wordt uw keuze ongetwijfeld een De Luxe! Deze bestseller heeft een verrassend  buitendesign, die is afgeleid van de vele malen onderscheiden Hobby Premium.

Kies uit de 13 verschillende indelingen. Gaat u er samen op uit, dan voelt u zich direct thuis in één van de varianten met éénpersoons- of tweepersoons bedden. Maar ook als u kinderen heeft vindt u in de De Luxe serie vier praktische indelingen.
Net als het buitendesign is het interieur sfeervol en vooral ontworpen voor ongecompliceerd vakantie vieren. De inrichting is helder, doordacht en vooral makkelijk in onderhoud en hij zit natuurlijk vol met handige details.

Kindvriendelijk
Alle Hobby-caravans zijn dusdanig ontwikkeld, dat ook de opgroeiende kampeergeneratie zich rondom prettig voelt. Daarvoor zorgt onder andere het grote aantal kinderbedmodellen in alle modellen van het programma.

Standaard bedieningspaneel
Bij de ingang van alle Hobby caravans is het centrale lichtbedieningspaneel met BUS technologie. Daarmee regelt u bijna alle lichtunits, leest u het niveau van de schoonwatertank af en bedient u de optioneel verkrijgbare cv installatie of vloerverwarmingsmat.

 

Klik hier voor alle Hobby De Luxe modellen 2020

Terug naar hoofdpagina Caravans Hobby