Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Caravans / Caravans

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom kijken naar de nieuwe Hobby 2020 De Luxe 440 SF met zeer ruime keuken en geheel vernieuwde achterzijde. Of de Prestige 495 UL, met twee aparte bedden en rondzit. Door de uittrekbare lattenbodem met opvulmatras kunt u eenvoudige de 2 aparte bedden ombouwen tot één groot bed van liefst 200x 210 cm. Tevens is deze caravan voorzien van de, 150 ltr. inhoud, hoge koelkast.

 

 

 

 

 

 

De Prestige van Hobby heeft  als eerste van de Hobby lijn een geheel nieuwe achterzijde met moderne LED achterlicht-units welke in alle modellen van Hobby voor 2020 is doorgevoerd.

 

 

 

 

 

Hobby Prestige 495 UL

Van Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de Bianco 465 SFB en Bianco ‘Activ’ modeljaar 2020 met sportief en stijlvol interieur. De ‘Activ’ lijn is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor alle Opal   en Tendenza  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 465 SGE met L-vormige zitgroep en hooggeplaatste 150 ltr. koelkast. Voor alle Fendt caravans 2020 geldt dat er nieuwe ergonomisch comfortabele kussens in de zitgroepen is geplaatst voor optimaal zit comfort. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Opal lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?.

Activ 465 SGE 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Fendt Bianco 465 SGE 2020

Op de laatste voorraadmodellen van Hobby en Fendt van dit seizoen MJ2019 hebben wij extra aantrekkelijke aanbiedingen, zoals het Jubileum-voordeel pakket I en II *. Bestaande uit:

– Mover compleet (pakket II volautom.)

– Lithium accu (alleen pakket II)

– Thule cassetteluifel 

– incl. montage en adapters

Van € 3.715,- voor € 1.995,-**

*    vraag naar de voorwaarden

** (alleen geldig bij aanschaf van nieuwe Fendt en Hobby 2019 caravans uit voorraad waarop vermeld, niet i.c.m. andere aanbiedingen!)

 

Fendt caravans

Hobby caravans

Wij zijn dealer van Hobby en Fendt caravans voor de regio Den Haag het Westland en de Zuid-Hollandse eilanden.

Naar Hobby caravans.

Naar Fendt caravans.

Verder hebben wij een uitgebreide keuze in gebruikte caravans. Kijk onder occasions.

Door de goede verkoop van occasion caravans hebben wij behoefte aan nette gebruikte caravans. Wilt u uw caravan inruilen of stopt u met kamperen en wilt u uw caravan verkopen? Wij kunnen u een interessant voorstel doen. Kijk onder inkoop voor de verschillende mogelijkheden.