Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Caravans / Caravans

Kom kijken naar de nieuwste Hobby 515 UHL, met twee aparte bedden en een hefbed boven de rondzit. Zo hoeft u de rondzit niet om te bouwen naar bed maar trekt u eenvoudig het kant en klare bed omlaag. Daarnaast blijft de mogelijkheid om de rondzit als extra twee-persoons slaapplek om te bouwen zodat u met 6! personen in de caravan kunt slapen.

Hobby De Luxe 515 UHL 2019

Van Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de ‘Opal’ met stijlvol interieur. De Opal 2019 is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor de Bianco ‘Activ’ en ´Tendenza´  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 495 SFE met keuken dwars geplaatst. Voor Fendt caravans geldt voor 2019 bredere bedden in de indelingen met aparte bedden. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Saphir lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?.

Fendt Bianco 495 SFE 2019

Fendt caravans

Hobby caravans

Wij zijn dealer van Hobby en Fendt caravans voor de regio Den Haag het Westland en de Zuid-Hollandse eilanden.

Naar Hobby caravans.

Naar Fendt caravans.

Verder hebben wij een uitgebreide keuze in gebruikte caravans. Kijk onder occasions.

Door de goede verkoop van occasion caravans hebben wij behoefte aan nette gebruikte caravans. Wilt u uw caravan inruilen of stopt u met kamperen en wilt u uw caravan verkopen? Wij kunnen u een interessant voorstel doen. Kijk onder inkoop voor de verschillende mogelijkheden.