Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Accessoires / Mover

 

Caravan- en Kampeercentrum Westland heeft gekozen voor de beste merken caravanmovers. U kunt er volledig op vertrouwen dat u de beste kwaliteit koopt. Wat voorop staat is dat de mover op de juiste manier gemonteerd wordt. De bedrading onder de caravan worden in beschermende behuizing gemonteerd. Kom dan ook voor de beste informatie over de juiste mover kijken bij ons in de showroom.

Een caravan mover is er in twee uitvoeringen;

  • Halfautomaat: U plaatst de rollen door middel van een slinger of een hefboom tegen de banden. Beide rollen gaan tegelijkertijd tegen de band.
  • Volautomaat: De rollen gaan automatisch tegen de band door middel van het indrukken van twee knoppen op de afstandsbediening.

Alle movers zijn voorzien van aluminium rollen. Hierdoor rijdt uw mover ook goed op zachte ondergrond of nat gras. Ons advies is: Laat de caravan-mover plaatsen door de caravan vakman. Hierdoor krijgt u ook de uitgebreide garanties. Caravan- en Kampeercentrum Westland is de mover vakman. De movers worden compleet geleverd inclusief montage, hoofdschakelaar, accubak, accuklemmen, acculader en de 80 ah accu. Als Truma service dealer geven wij 5 jaar garantie op door ons gemonteerde Truma movers met als neusje van de zalm de nieuwste generatie Truma XT. Deze is voor demonstraties gemonteerd op onze demo-car.

Ook de nieuwe generatie Reich Easydriver movers worden gemonteerd met 5 jaar garantie.

Altijd scherp geprijsd met vertrouwde kwaliteit leveren we de mover series van Enduro.