Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Accessoires / Airconditioning

Caravan en kampeer Centrum Westland verkoopt en monteert airconditioning in uw caravan en camper (opbouw). De airco’s zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en de bekende merken. Voor advies welke airco u nodig heeft kunt u advies vragen aan onze verkopers.  In de showroom hebben wij informatie over de  verschillende merken airco’s. Wat voorop staat: als het warm is buiten, is het koel in de caravan.

Er zijn verschillende airco’s.

  • Dakairco
  • Bankairco
  • Airco op de plek van de Truma kachel

Airco’s Dakairco

De dak airco wordt op het dak van de caravan of camper geplaatst. Het dakluik (40×40) wordt gedemonteerd en de airco wordt in deze zelfde opening geplaatst. Er zijn verschillende airco’s voor de kleinere en de grotere caravan. Dak airco’s monteren wij van de merken: Truma en Dometic. Wat is het voordeel van een airco op het dak van uw caravan?  De koeling en de ventilator zitten direct bij elkaar, hierdoor drukt hij direct de kou naar beneden.

Voor details en technische gegevens kijk op de site van Dometic of Truma

air-conditioners-window aventa_comfort_detail_xl_warranty_nl

Airco’s Bankairco

De bankairco wordt onder de zitbank of onder het bed of bank van uw caravan/camper geplaatst. Hierdoor heeft u het bijkomende gewicht op de vloer van de caravan geplaatst. Her grote voordeel van een bankairco is dat het geluid buiten de caravan/camper heel erg beperkt is. Door het plaatsen van speciale dempers is dit geluid nog eens met 50% te reduceren.

saphir_comfort_detail_xl_warranty_nl

 

Beide systemen bevatten speciale filters welke voor een optimale werking regelmatig onderhoud (schoonmaken / vervangen) dienen te worden.