Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Voortenten / Doréma

Doréma SterDealer

Wij zijn Doréma Sterdealer en hebben een uitgebreide sortering voortenten en luifels op onze showroom plaza tentoongesteld staan:

Showmodellen 2018

President 250 : Topkwaliteit en alle luxe binnen handbereik!

Octavia: High Tech design voor de toekomst. Het succesvolle model Octavia is ontwikkeld om de futuristische designs van de nieuwste caravans te onderstrepen.

Octavia Luifel: voor de designtent Octavia is een speciale voortentluifel ontwikkeld waardoor de futuristische look van de Octavia, ook bij gebruik van een voortentluifel, behouden blijft.

Garda XL270; Verrassend veel ruimte met optimaal gebruiksgemak. De all-round voortent.

Multi Nova Excellent: is een combinatie van luifel en voortent. Deze multifunctionele luifel/voortent is gemaakt van topkwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Standaard met 28mm aluminium EG frame.

Locarno Plus voortentluifel antraciet  met zijwanden. wij hebben deze opstaan met aluminium luifelframe. Nu ook leverbaar als

Locarno Season met extra stevig Ten Cate All Season tentdoek en versterkt 25mm luifelframe.

Luifel Mondial:  futuristische boogvormige kenmerken van de Octavia en de ijzersterke ‘look and feel’ van onze Panorama-luifel.

Mistral Ribstop:  universele lichtgewicht tent, super snel opzetbaar.

Schuurtent Como Grey-Line:  Deze zeer voordelige schuurtent wordt compleet geleverd met een vast grondzeil. Uitgevoerd met een verstelbaar 4-poots frame.

Nu bij ons in de showroom: Dorema Monaco air All-season; de eerste volledige voortent met opblaassyteem.

HET DORÉMA KWALITEIT-CERTIFICAAT

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruikers­vriendelijk product en, na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma ­Kwaliteit-Certificaat.

Doréma Catalogus 2018