Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

19 en 20 oktober introductieshow Hobby en Fendt caravans 2019

Ter introductie van de Hobby en Fendt caravans voor seizoen  2019 houden wij op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober onze huisshow.

Kom kijken naar de nieuwste Hobby 515 UHL, met twee aparte bedden en een hefbed boven de rondzit. Zo hoeft u de rondzit niet om te bouwen naar bed maar trekt u eenvoudig het kant en klare bed omlaag. Daarnaast blijft de mogelijkheid om de rondzit als extra twee-persoons slaapplek om te bouwen zodat u met 6! personen in de caravan kunt slapen.

Hobby De Luxe 515 UHL 2019

Van Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de ‘Opal’ met stijlvol interieur. De Opal 2019 is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor de Bianco ‘Activ’ en ´Tendenza´  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 495 SFE met keuken dwars geplaatst. Voor Fendt caravans geldt voor 2019 bredere bedden in de indelingen met aparte bedden. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Saphir lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?.

Fendt Bianco 495 SFE 2019

Op de laatste voorraadmodellen van Hobby en Fendt van dit seizoen hebben wij extra aantrekkelijke aanbiedingen. Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel.

In onze occasionhal staan de speciaal geselecteerde gebruikte caravans in iedere prijsklasse. In deze maand komt er volop nieuwe keuze bij. Nieuwsgierig? Kom langs of klik hier

Kampeershop

In onze kampeershop bieden wij u zoals altijd ruime keuze en deskundige uitleg. Speciaal voor de introductie dagen hebben we weer een aantal aantrekkelijke acties. Hiernaast hebben we een Goodie-bag met leuke items ! (bij aanschaf van min 25,- aan shopartikelen)

Ook maakt u kans op super leuke kampeerprijzen bij inlevering van uw kassabon.

Verder hebben we opruiming van uitlopende modellen tafels, stoelen en campingkasten. Verder een aantal laatste stuks bijzettenten en diverse showmodellen voortenten.

Snoepkoets

ook aan de kinderen is gedacht. Zaterdagmiddag  is Leuk & Zo bij ons aanwezig met de Snoepkoets!  Jiska zal voor de kids een leuke knutsel activiteit organiseren. Ook kun je bij haar lekker oud-hollands  snoep kopen.

Technische demonstraties en uitleg!

Op zaterdag zijn onze technische mensen van 12.00u tot 16.00u aanwezig om diverse elektrische apparatuur te demonstreren en hier uitleg over te geven. Bijvoorbeeld televisie via de satelliet, mover, airco, elektrische uitdraaisteunen etc.