Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Introductie Hobby en Fendt caravans 2018

Introductie Hobby en Fendt caravans 2018.

Ook in de maand december hebben wij volop acties voor de introductie van  Hobby en Fendt caravans 2018.

Als vervolg op de zeer succesvolle introductie van de nieuwe Hobby en Fendt caravans voor seizoen 2018 op  Dordrecht Open september j.l. hebben wij ook in de maand december aantrekkelijke aanbiedingen. Kom kijken naar de nieuwe Hobby De Luxe, Luxe Edition en de volledig vernieuwde OnTour uitvoeringen. Nu allen voorzien van de nieuwe vergrote deur met standaard plissé hordeur.

20160613_091428

Natuurlijk hebben wij de nieuwe Fendt caravans staan  o.a. de nieuwe Tendenza met  volledig vernieuwd interieur met comfortabele ‘rechte’ hoek in de rondzit.

Ook hebben wij staan de Bianco ‘Selection’ en Bianco ‘Activ’. Waarbij de ‘Activ’ utivoering zijn voorzien van de moderne Truma combinatie verwarming/warmwater boiler (geldt ook voor Tendenza). Voor Fendt caravans geldt dat uitvoeringen van 2018 een verhoogd bed hebben met een extra groot en ruim toegankelijk serviceluik.

 

Op de laatste voorraadmodellen van Hobby en Fendt van model 2017 hebben wij  extra aantrekkelijke aanbiedingen. Kom langs om te kijken of uw ideale indeling nog voorradig is met extra voordeel.

Uitverkoop van onze Dorema showroommodellen voortenten en luifels.

In onze shop bieden wij u ruime keuze en deskundige uitleg. Bij bestelling van een Isabella of  Ventura voortent krijgt u liefst 10% korting . Verder hebben wij in onze shop uitverkoop van o.a. de laatste kampeertenten, diverse stoelen, tafels etc.