Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

Caravans / Fendt

Met uw Fendt ontdekt u nieuwe horizonnen.

Het succes van het merk Fendt caravan is gebaseerd op “het beleven van de werkelijke waarden”. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: ontspannen genieten.

an Fendt caravans hebben wij staan  o.a. de ‘Opal’ met stijlvol interieur. De Opal 2019 is voorzien van de moderne Truma Combi 4 voor verwarming en warm water. Dit geldt ook voor de Bianco ‘Activ’ en ´Tendenza´  uitvoeringen. En omdat de ouderwetse Truma gaskachel ontbreekt zijn deze er in vernieuwende indelingen bijv. 495 SFE met keuken dwars geplaatst.

    Fendt Bianco 495 SFE 2019

 

  Opal 515 SG  MJ 2019

 

Voor Fendt caravans geldt voor 2019 bredere bedden in de indelingen met aparte bedden. Een volledig nieuwe interieurstijl voor de Saphir lijn maakt de vernieuwingen compleet. Komt u ook kijken?

 

  Saphir 495 SFB MJ2019

Laatste uit voorraad voorraad  leverbaar MJ2018: Fendt Saphir  465 SFB en 465 TG met aparte bedden,  Bianco Selection  390 FH,  465 SFB, 515 SG. Ook de volledig vernieuwde Tendenza hebben wij staan  in de 465 SFB  indeling.

Kijk onder caravan-aanbiedingen!          

 

Selecteer hieronder het model voor meer informatie