Hobby&Fendt Caravans, Cabanon Vouwwagens
  • Wij zijn erkend Hobby dealer

    De voertuigen van Hobby tonen karakter

  • Goed voorbereid op vakantie!

    In onze kampeershop vindt u een uitgebreide collectie kampeerartikelen

April actiemaand!

April actiemaand bij Caravan- en Kampeercentrum Westland!

De maand april staat voor vele enthousiaste kampeerders in het teken van de voorbereidingen voor het komend kampeerseizoen. Is de caravan in orde of  zijn er nog reparaties of onderhoud noodzakelijk? Willen we voor komend seizoen een nieuwe voortent of onze huidige tent uitbreiden met een luifel? Willen wij meer gaan trekken met de caravan of camper en gaan we voor een cassetteluifel voor snel opzet gemak? Nieuw servies, tafels of stoelen?

Zomaar wat vragen welke langskomen tijdens de voorbereidingen. Omdat de nieuwe collecties binnen zijn en wij u graag willen helpen hebben wij ook dit jaar actie’s  vol aanbiedingen op caravan en camper accessoires en op veel producten in onze uitgebreide kampeershop.

   

Wat te denken van 10% korting op Thule Omnistor cassetteluifels en fietsdragers.

     

of 10% korting op de volautomatische Reich Pro 1.8 mover? Wij helpen u graag bij de keuze van het voor u juiste type mover of luifel.

isabella

 

Verder geven wij 10% korting op Isabella en Ventura voortenten en op Bolon Regular (Isabella) tenttapijt.

Kom gezellig bij ons langs en loop op uw gemak door onze kampeershop met tal van aanbiedingen. Vraag een van onze medewerkers voor deskundig advies. Tussendoor kunt u even een kopje koffie nuttigen en door onze showroom lopen voor de nieuwste modellen van Hobby en Fendt caravans of in onze occasionhal kijken of er misschien iets passends voor u bij is.

Deze acties zijn geldig de maand april.

Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen. U ook?